Skip to main content

Coach

Coach

Coach

Sabah Nhass

We maken nu eenmaal dingen mee in het leven, en vervolgens reageren we hierop of je nu vecht, vlucht of bevriest. Hoe we met dingen omgaan, bepaalt voor een groot deel of we er op lange termijn ‘last’ van krijgen. Vaak zijn we geneigd om ‘negatieve’ gedachtes en ongemakkelijke gevoelens te vermijden door ons zelf te richten op korte termijn interventies die helpen om dat gevoel even te vergeten. Het verleidelijke is dat een korte termijn aanpak vaak ook voor een prettig gevoel zorgt. Waardoor we dat ene even opzij kunnen zetten. Zo ontstaat op langer termijn het tegenovergestelde effect of te wel een boemerangeffect. De vraag is? Werkt het op langer termijn? En ten koste van wat?

Coaching

Versterken van je persoonlijke effectiviteit

Ik begeleid je graag bij het versterken van je persoonlijke effectiviteit zowel op professioneel als op privévlak. Ken het gevoel dat je vastloopt en wil je loskomen van ingesleten patronen, gedachten en/ of overtuigingen? Heb je een verstand wat maar door blijf gaan?

Graag neem ik de uitdaging aan om samen met jou op zoek te gaan naar hoe jij jouw doelen en ambities kunt bereiken. Hoe je pijn en leed kan verzachten. Als coach zie ik het als mijn taak om je vooral te volgen in je eigen zoektocht waarbij je eigen regie en autonomie centraal staan. Waar nodig zal ik je prikkelen, confronteren, uitdagen en versterken.

Dit proces geef ik met je vorm, vanuit mijn kennis en ervaring met:

  • Acceptance & Commitment Therapie (ACT)
  • Open Dialogue
  • Motiverende gespreksvoering
  • Effortless coaching
Sabah nhass

"Het verbinden van mensen is dan ook een soort van tweede natuur. Wat mij tevens op mijn naam brengt. saBah wat staat voor samenbindend, analytisch, betrokken en bevlogen, altruïstisch en hoog sensitiefnhass wat in het Arabisch Koper betekent maakt mij zo sterk als ijzerdraad."

Oprichter & Eigenaar Sabah Nhass