Skip to main content

Sabah Nhass

Sabah Nhass

Over mij

Sabah Nhass

Geboren en getogen in Brabant. Vanuit mijn persoonlijkheid en positie binnen het gezin namelijk het vierde kind van de zes (waarvan 5 meiden 1 jongen) kan ik zeggen dat ik al vroeg geleerd heb om assertief maar ook behulpzaam te zijn naar mijn medemens. In mijn rapport van groep 6 stond dan ook 'Sabah bemoeit zich te veel met de andere'. Destijds werd dit geframed als bemoeienis. Ik zou het meer betrokkenheid willen noemen. Door de jaren heen heb ik deze eigenschappen steeds meer kunnen integreren in de juiste balans tot wie ik vandaag de dag wil zijn.

Lessen van het leven

Als ik terugblik door de jaren heen kan ik zeggen dat ik veel levenservaring heb opgedaan. Deze levenservaring heeft me de kans gegeven om de 'lessen van het leven' te beleven, te ervaren, te doorvoelen en waar nodig te verbreken. Deze soms moeilijke tijden frame ik niet als negatief en zwaarmoedig. Dit is ook niet de aard van het beestje. Sterker nog ik heb er zoveel meer voor teruggekregen. De bijkomende transities heb ik kunnen doorstaan door vooral open en eerlijk naar mezelf te zijn, kwetsbaar durven te zijn, door dicht bij mezelf te blijven en te leren waarderen en te accepteren. Maar ook door moed op te brengen, moed om angst te omarmen met als hoger doel tot verandering te komen. Verandering begint dus bij jezelf.

Culturele achtergrond

Mijn culturele achtergrond zorgde voor een extra dimensie, in het heden kan ik dit alleen maar zien als een verrijking. Het verbinden van mensen is dan ook een soort van tweede natuur. Wat mij tevens op mijn naam brengt.

Samenbindend, analytisch, betrokken en bevlogen

saBah wat staat voor Samenbindend, Analytisch, Betrokken en Bevlogen, Altruïstisch en Hoog sensitief. nhass wat in het Arabisch Koper betekent, maakt mij zo sterk als ijzerdraad. En nu ik toch bezig ben…. wist je dat de letterlijke vertaling van Sabah goedemorgen is?

Dit zogezegd te hebben, je mag best weten dat ik geen ochtendmens ben maar dat mijn liefde voor de mens ervoor zorgt dat ik bevlogen ben in wat ik graag doe.

Sabah nhass

"Het verbinden van mensen is dan ook een soort van tweede natuur. Wat mij tevens op mijn naam brengt. saBah wat staat voor samenbindend, analytisch, betrokken en bevlogen, altruïstisch en hoog sensitiefnhass wat in het Arabisch Koper betekent maakt mij zo sterk als ijzerdraad."

Oprichter & Eigenaar Sabah Nhass