Skip to main content

Portfolio

Portfolio

Aanbevelingen

Sabah Nhass

Naast mijn ervaring en kennis op zowel de Uitvoering van zorg – management – Projectleider. Heb ik mezelf in de aflopen jaren vooral doorontwikkeld in de functie van leidinggevende.  Hierbij een impressie hoe mijn collega’s de samenwerking met mij hebben ervaren.

Mensen

Jaap J.J. Waverijn KT

Permanente educatie voor professionals bij Universiteit Maastricht.

Het komt niet vaak voor dat je iemand treft die aan een paar woorden genoeg heeft en de situatie weet in te schatten en begrijpt. Ik heb als opdrachtgever saBah nhass gezondheidzorg ingehuurd als vertrouwenspersoon om medewerkers terzijde te staan. Medewerkers die werden geconfronteerd met ongewenst en grens overschrijdend gedrag.

De medewerkers hebben het contact en de gesprekken met saBah als zéér prettig, nuttig en leerzaam ervaren. Reden om in het nieuwe jaar haar ook te contracteren voor een z.g. dé-escalatietraining. Een resolute, no nonsens aanpak door iemand die van wanten weet zónder het menselijke aspect en respect uit het oog te verliezen. Iemand ook met levens en werkervaring. Ik kan mét overtuiging saBah nhass ggz gezondheidzorg met overtuiging aanbevelen.

Theo den Hertog

Bestuurder Lister GGZ / Toezichthouder Cardia en Utrechtzorg

Sabah heb ik leren kennen als open en integer. Het is een mooie stap voor haar om onafhankelijk vertrouwenspersoon te worden. EN het is een mooie kans voor andere organisaties om van haar kennis en expertise te profiteren. Sabah is in staat om vanuit een breder perspectief te kijken, mn ook door haar expertise op het gebied van van diversiteit en inclusie.

Alex Roomer

Interim Manager I Zorg & Welzijn I Projectmanagement I GGZ

Sabah was een van de drijvende krachten van een nieuwe voorziening die we hebben opgezet. Zij was daarbij de dragende kracht als het ging om uitwerken van de visie, medewerkers hierin meekrijgen en betrekken van externe partners. Sabah is hierbij duidelijk en weet waar ze naar toe wilt. Met haar enorme drive en haar grote kennis van zaken is zij van onmiskenbaar belang geweest. Het is prettig samenwerken met Sabah. Ze is voor clienten, familie, medewerkers en externen altijd goed benaderbaar en betrouwbaar.

Karin van der Linden

Gebiedsmanager Partners voor Jeugd | William Schrikker Stichting JB/JR, regio Utrecht

Een van de krachtige vaardigheden van Sabah is dat ze kan luisteren en de persoon goed ziet. De vraag achter de vraag op een coachende wijze uitzetten en het gesprek aangaan. Daarnaast komt ze snel tot de kern en weet hierdoor goed door te pakken. Sabah is Innovatief, kan out of the box denken, en kan daardoor snel tot actie overgaan.
Echter zal ze in iedere nieuwe situatie oog voor de mens hebben om te onderzoeken hoe ze dit gaat doen. Wat betekent dat ze betrouwbaar, betrokken, benaderbaar, empatisch en niet oordelend is.

Margo Speksnijder

Gebiedsteamleider BSA jeugdhulpverlening

Sabah is een fijne collega, makelijk benaderbaar, meedenkend en betrouwbaar. Dit is ze voor directe collega's en voor medewerkers. Daarbij is ze sensitief en creatief in het aanpakken van zaken.

Paulien Van Der Worp

POH GGZ / Psycho - Sociaal ACT Therapeut / Coach

Grote kwaliteit van Sabah is dat ze mensen goed kan coachen in hun persoonlijke ontwikkeling. Ze is neutraal betrokken, kan situaties goed 'lezen' en pakt door op de juiste momenten.

Harry Butter

Zelfstandig Zorg Professional

Sabah is een werknemer/ collega die hard werkt. Sabah weet de juiste vragen te stellen om tot de kern van belemmeringen te komen. Sabah coacht en durft daarbij duidelijk en direct te zijn in wat zij heeft geobserveerd.

Sabah is kritisch naar zichzelf, maar ook naar anderen.

Sabah nhass

"Het verbinden van mensen is dan ook een soort van tweede natuur. Wat mij tevens op mijn naam brengt. saBah wat staat voor samenbindend, analytisch, betrokken en bevlogen, altruïstisch en hoog sensitiefnhass wat in het Arabisch Koper betekent maakt mij zo sterk als ijzerdraad."

Oprichter & Eigenaar Sabah Nhass